MyOneBox Solution

Apa yang anda perlukan berkenaan kotak,kami menyediakan

SYARIKAT PEMBUAT / PEMBEKAL KOTAK DI MALAYSIA

KAMI SEDIA UNTUK MEMBEKALKAN KOTAK,APA SAJA KEPERLUAN KOTAK ANDA KAMI BOLEH PENUHI,

KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PEMBUATAN KOTAK CORRUGATED DALAM KUANTITI YANG SEDIKIT.

Apa saja berkaitan pembungkusan atau bubble wrap/kotak kami sedia membekalkan dengan harga yg terendah yang boleh kami beri.

hubungi kami untuk senarai harga kotak yang anda perlukan.

Sebarang Pertanyaan,Sila hubungi
MyOneBox Solution
No 3,Taman IKS,Paya Rumput,Melaka
06-3124232 / 06-3124233/06-3163580
Lunch: 1pm-2pm
Working hour : 8.30am-5.30pm
Sat:8.30 am – 1pm
24 HOUR HOTLINE : 0193157054 MR HAMDAN / 0193557054 Madam Yati

 

About these ads

July 17, 2008 - Posted by | business, kotak, malaysia, melaka, PAPER BAGS, Paper Corrugated Carton Box, Paper Honeycomb Pallet, PEMBUNGKUSAN KERTAS | , , , , , , , , , , , , , , ,

67 Comments »

  1. hello..
    sy adalah syarikat printing..sy mencari kotak utk mug berdiameter 2″ dan tinggi 2″..sekali dgn piring..ada x kotak mcm tu?

    Comment by nursyuhada | May 1, 2009 | Reply

  2. ingin tahu bagimana nak order kotak dengan design saya

    Comment by hairiy | May 3, 2009 | Reply

  3. Hi,
    Nak tahu tentang jenis2 kotak yg awak keluarkan.
    boleh x beri saya gambar2 kotak.

    Comment by amid | May 8, 2009 | Reply

    • Salam..sila call encik Hamdan 010-3147054 untuk maklumat lanjut,thanks

      Comment by WILLhelpYOU | May 30, 2011 | Reply

  4. Salam Sejahtera

    Kami memerlukan kotak yg sesuai & selamat utk proses penghantaran melalui Pos Malaysia.

    Maklumat Produk:

    Berat : 1.6kg
    Ukuran: 30mmx20mmx60mm
    Design: Warna putih tanpa design (kosong)

    Harap dapat membantu. Sila emailkan quotation dengan segera.

    Terima kasih

    Elly eksekutifsuri

    Comment by elly | June 16, 2009 | Reply

  5. Pembetulan

    Maklumat Produk:
    Berat : 1.6kg
    Ukuran: 30mmx20mmx60mm
    Kotak yg diperlukan: Warna putih tanpa design (kosong)atau warna kotak biasa(coklat)

    sila bg quotation utk 2 jenis kotak di atas.

    Comment by elly | June 16, 2009 | Reply

  6. saya nak order kotak sebesar size pizza sebanyak 4000biji.
    tlg bg quotation secepat mungkin
    tq

    Comment by zuranita | July 7, 2009 | Reply

  7. Saya perlukan quotation untuk kotak saiz 23cm x 16cm x 5.5cm.

    Warna sila cadangkan. Ini untuk pembungkusan kueh/biskut raya.

    Terima Kasih.
    Rohani Abdul Razak

    Comment by rohani abduk razak | July 21, 2009 | Reply

  8. hi,
    saya memerlukan kotak sekurangnya 100-+,
    besar kotak pula sekurang2 seperti kotak pos laju. dimensi x berape ingat. berat pula tidak lebih dari 200gram. boleh saya tau berapakah harga kotak, di mana kedai encik? bolehkah encik poskan kotak tersebut kepada saya? thx

    Comment by begrie | July 29, 2009 | Reply

  9. salam,boleh saya dptkan quatation untuk kotak 2 layer saiz berikut untuk 200 pcs bg setiap saiz
    50 x 50 x 35 cm x 200 boxes
    50 x 50 x 55 cm x 200 ”
    55 x 55 x 65 cm x 200 ”
    61 x 61 x 76 cm x 200 ”
    di luar kotak ada print nama company dan simple logo (hitam dan merah)
    terima kasih

    Comment by azam mohamad | August 27, 2009 | Reply

  10. saya amat perlukan kotak untuk product saya iaitu botol bulat, tinggi 3″1/2 (9cm) bulatnya dalam 1″ (2.5cm)

    saya perlukan dalam 1000 kotak.. bagaimana dengan harga dan caranya?

    Comment by HAIZAN | September 10, 2009 | Reply

  11. Harga untuk kotak bersaiz yang boleh muat 5 rim kertas A4. Thank you.

    Comment by Rosmaliza | November 12, 2009 | Reply

  12. sye bminat menempah kotak dgn syarikat cik….sye suplier perfume dn ingin membuat tempahan kotak perfume dgn syarikat cik…

    Comment by siti | December 17, 2009 | Reply

  13. Salam sejahtera…

    saya ingin barang misalnya sabun..boleh ka syarikat tuan sediakan designnya sekali

    Comment by marshidi | January 23, 2010 | Reply

  14. boleh beri no telefon

    Comment by aura | January 26, 2010 | Reply

  15. sila hantarkan sebut harga untuk kotak single corrugated. kotak ini akan digunakan untuk meletakkan anak pokok nanas bersaiz 1 kaki.cadangan saiz kotak adalah 2x1x1, jika terdapat cadangan saiz yang lain sila sertakan bersama didalam sebut harga tersebut untuk memudahkan pihak kami membuat pilihan.

    sila emailkan sebut harga ker:

    Mohd Fairudzaki Bin Abdul Rani
    FRIM, Kepong, Selangor.

    phytotechsdnbhd@gmail.com

    terima kasih.

    Comment by mohd fairudzaki | February 10, 2010 | Reply

  16. Salam. Company ni ada jual tak transparent window box? saya nak letak kain sutera dlm kotak tu untuk dijual. Kalau ada sila hubungi saya atau hantarkan quotation pd saya dengan kadar segera. Size: A4 paper

    Comment by Juhaida | February 21, 2010 | Reply

  17. Sy mengambil tempahan weeding gift,sy perlukan pembekal kotak2 kecil kosong pelbagai saiz dan bentuk untuk tujuan tersebut. so cmana kalau sy nak tempah kotak untuk weeding gift? Boleh anda berikan no telefon untuk dihubungi di email saya. Thanks..

    Comment by via | March 3, 2010 | Reply

  18. Pihak syarikat kami ingin mendapatkan penerangan lanjut tentang pembekalan kotak bagi pihak kami.

    Kami memerlukan kotak untuk penghantaran barangan melalui darat dan udara.

    kami memerlukan 2 ukuran kota
    1. panjang: 60cm
    lebar: 40cm
    tinggi: 40cm

    2. panjang: 60cm
    lebar: 40cm
    tinggi: 20cm

    Kotak mengginakan 2 lapisn

    Comment by Zakky | March 5, 2010 | Reply

  19. hello.
    saya nak quote harga per piece untuk jenis kotak yang saya inginkan

    Comment by SITI | March 10, 2010 | Reply

  20. salam

    mcmana sy nak berurusan dgn puhak kamu utk membeli kotak

    Comment by zeta | March 23, 2010 | Reply

  21. boleh emailkan sample gambar2 kotak yg menarik & berkualiti?

    t.k

    Comment by yasmin | April 6, 2010 | Reply

  22. emailkan gambar kotak untuk cenderahati perkhawinan dan papper bag

    Comment by ezzah85 | May 24, 2010 | Reply

  23. syarikat awak ada bekalkan kotak untuk isi cupcake/muffin tak.. ada contoh yg boleh saya tgk..

    Comment by nina | May 25, 2010 | Reply

  24. Salam..saya ct dari melaka ingin membeli kotak untuk kordial 2 liter sebanyak 6 botol sama ada kertas kesemuanya atau separuh kertas.boleh x sertakan harga sebotol dan jumlah minima boleh di tempah.

    terima kasih

    Comment by siti khadijah | May 26, 2010 | Reply

  25. pertanyaan tentang kotak hadiah
    quatation harga mengikut saiz dan jenis kotak

    tq

    Comment by abualfateh | May 28, 2010 | Reply

  26. i need someone who can supply me boxes.

    Comment by Aezlan Shah Abdullah | June 10, 2010 | Reply

  27. boleh tempah kotak bertingkap untuk diletakan kain ela.saiz 23.5x33x3.5cm

    Comment by Aziah | June 16, 2010 | Reply

  28. Boleh saya tahu berapa harga bagi supply kotak utk packing towel?
    Design biasa tetapi cermin atas (plastik di bahagian atas)

    Comment by sue | June 19, 2010 | Reply

  29. saya perlukan kotak untuk pembungkusan sabun…berapa harganya 4 x 5cm.

    Comment by Liza Binti Ahmad | June 23, 2010 | Reply

  30. sy memerlukan kotak buat bks ikan bakar.size30x10x5cm/35x10x5cm.yg paling murah brp harga 100unit?tiada warna&tulisanpun tak pe…

    Comment by titin bte ardi | July 3, 2010 | Reply

  31. salam….sy nak tgk sample kotak yg sesuai bagi memuatkan satu alat eletronik. saiz alat elektonik tu lebih kurang saiz speker komputer. so dlm kotak tu nak letak gabus..utk memperkemaskan lg keselamatan alat itu. kalau awak ada idea boleh syorkan.kulit kotak tu sy nak yg keras sebab utk kegunaan lama, lepas digunakan akan disimpan dlm kotak berkenaan. kalau jd sy akan tempah 100 biji. tq

    Comment by mohd zulkifli | July 6, 2010 | Reply

  32. do you have company phone no. for me to call directly to the sales team…
    it ease for me to ask any question about the box(detail and specification) i want to use…thank you..

    Comment by mohammad yusof | July 21, 2010 | Reply

  33. boleh email saya qoutation bagi kotak air mineral 500ml dan kotak bagi air mineral 1500ml? asap thank you.

    Comment by rohana | August 15, 2010 | Reply

  34. kotak plastik transparent ada tak?
    untuk shipping tudung berawning..

    Comment by teha | August 19, 2010 | Reply

  35. saya memerlukan kotak untuk air minuman 1500ml dan 500ml

    1500ml-1 kotak-12 botol boleh muat dalam
    500ml-1 kotak- 24 botol boleh muat dalam

    Comment by abdul raman osman | August 31, 2010 | Reply

  36. ada buat botol sabun cuci pinggan dak? saja tanya kalau soalan bodong, jgn marah.. kalau ada kawan buat leh rakemen kat saya dak

    Comment by fauziasmawi | November 1, 2010 | Reply

  37. kami memerlukan kertas pembungkus makanan.mcm kertas bungkus burger yg ada jual d tepi2 jalan.menggunakn logo dan warna syarikat kami sendiri.kami juga memerlukan paperbag dan paper cup yg bercetak jenama kami.kami adalah sebuah syarikat francais

    Comment by zack | November 11, 2010 | Reply

  38. sy terlibat dgn biz homemade coklat….perlukan kotak pelbagai saiz,boleh bg katalog n senarai harga

    Comment by fiza | November 16, 2010 | Reply

  39. salam…
    saya berminat nak borong kotak kasutt…cam mana nak oderr… boleh detail harga …
    ader no.tel atau alamat tuk dihubungi ??/ plz hubuni sy 0142237260 segera yerr tq tq

    Comment by norfadilah | December 4, 2010 | Reply

  40. Ada jual kotak coklat x? untuk 2pcs, 3pcs, 4pcs & 6pcs cokalt mini

    Comment by azrin | December 14, 2010 | Reply

  41. Hi, sy nk mtk quotation utk kotak yg paling simple, material xperlu tebal, warna coklat pn xpe, nk kotak yg ada penutup, saiz 9″x3″X3″ (100PCS)

    Comment by Ummuhammad | December 19, 2010 | Reply

  42. ada katalog tak?? please tell me more..

    Comment by anna | January 19, 2011 | Reply

  43. pls list price for some boxes.i want to buy in large quantity.thanks

    Comment by WANDA | February 7, 2011 | Reply

  44. hello,

    blh emelkan i katalog kotak2 yg ada di company u besera harga skali?

    thanx.

    Comment by shira majid | March 14, 2011 | Reply

  45. berape saiz corrugated board yang terbsar coz sy nak beli dlm kuantiti yg banyak..ade x saiz 5 meter 7 meter?

    Comment by alin | March 26, 2011 | Reply

  46. salam..bleh tlg email kan harga kotak2 cenderamata yang ade beserta saiznya

    Comment by sazarina | March 27, 2011 | Reply

  47. brown packaging box ( 3 ply)

    size : 445 x 305 x 222mm
    qty ; ode min
    printing : 1 colour

    Comment by roslina binti ismail | March 30, 2011 | Reply

  48. saya ingin dapatkan quotation untuk kotak pembungkusan.kotak ini saya nak guna untuk bungkus air mineral….boleh tolong.tq

    Comment by rosyati | April 18, 2011 | Reply

  49. saya ingin membuat tempahan untuk kotak tudung ber awning . boleh encik email kepada saya untuk keterangan lebih lanjut

    Comment by surayah | May 6, 2011 | Reply

  50. SILA HUBUNGI ENCIK HAMDAN 010-8404555 UNTUK PERTANYAAN LANJUT BERKENAAN KOTAK

    Comment by WILLhelpYOU | May 20, 2011 | Reply

  51. 100cm(W) x 80cm(L) x 9cm(H) .
    Boleh tampung berat 30 kg ke klu kotak
    saiz mcm ni?

    Comment by azie | May 24, 2011 | Reply

    • Salam Azie,call encik hamdan untuk more info…thanks

      Comment by WILLhelpYOU | May 24, 2011 | Reply

      • salam.
        will call you as soon as possible..

        Comment by WILLhelpYOU | May 29, 2011

  52. SALAM,bagi sesiapa yang berminat untuk membeli kotak sila call 010-3147054 encik Hamdan untuk maklumat lanjut.

    Kami menyediakan khimat penghantaran Door to door bagi segala khidmat kami.

    Comment by WILLhelpYOU | May 30, 2011 | Reply

  53. Hi,Saya berminat nak beli kotak utk pos tudung berawning…boleh bg suggestion kotak yg sesuai & pricing..terima kasih…

    Comment by nadiaayu | June 7, 2011 | Reply

  54. Sila Quo saya harga kotak utk berat 5kg untuk menghantar produk kerepek. Sila Quo harga & type produk yg u ada ke rantaianbonda@yahoo.com

    sila call encik hamdan 0103147054 untuk maklumat lanjut

    Comment by Rantaian Bonda | August 22, 2011 | Reply

  55. Quation utk corrogated box saiz 1x1kaki,width 3 inci. 2x2kaki width 3inci dan 3x6kakiwidth 3 inci utk packing poster canvas.

    Comment by angie | October 9, 2011 | Reply

    • Hi, Please call me at 0193157054 for further action…

      Comment by aiyim | October 11, 2011 | Reply

  56. nak tanya kotak kek warna putih saixz 3″ x 3″ or 4″ x 4 ” ada x?

    Comment by ina | October 22, 2011 | Reply

    • salam,sila encik hamdan di 0193157054

      Comment by aiyim | October 24, 2011 | Reply

  57. Nak tanya, kotak untuk rantai boleh tolong decorate kan tak? If you can, please inform me okay (: Thankyouu

    Comment by zlle | December 23, 2011 | Reply

    • hi.cal 0193157054 Mr hamdan for futher info.

      Comment by aiyim | December 27, 2011 | Reply

  58. saya buat biz coklat homemade..blh bg coutation x utk 2,3,4,6,9,24,35bji coklat punya

    Comment by zu | January 10, 2012 | Reply

  59. nk hrga untuk kotak saiz 25x10x10
    minimum order skli hrga ye
    salbi_bie@yahoo.com

    Comment by salbi | March 22, 2012 | Reply

    • call saya di 0193157054

      Comment by MyOneBox | March 26, 2012 | Reply

  60. Salam. Ada jual kotak cupcake dan kotak utk chocolate gift (utk 2 coklat jer) tak? Boleh mintak quatation?
    Tq

    Comment by Shikin | September 25, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 44 other followers

%d bloggers like this: